Dostava i povrat

Dostava i povrat

1) REKLAMACIJE

U trgovini Ekupujem.com trudimo se učiniti sve što je u našoj moći da Vi, naši kupci, budete zadovoljni našom uslugom te našim proizvodima. Greške su moguće te Vas molimo da nam se prije svega obratite kako bismo mogli rješiti problem na obostrano zadovoljstvo. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije!

Ekupujem.com se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na stranicama Ekupujem.com Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda (postavke boje, postavke monitora, …), te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Ekupujem.com nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda). 

Proizvodi koji su na sniženju se ne mogu reklamirati.

Ostali uvjeti reklamacije:

  • molimo Vas da kupljenu robu prilikom preuzimanja obavezno prekontrolirate
  • ukoliko se ste nezadovoljni kupljenom robom ili našom uslugom molimo Vas da nas kontaktirate na ekupujem.com kako bismo dogovorili vraćanje robe za što trebaju biti ispunjeni slijedeći uvjeti:
  • proizvod mora biti u orginalno, neoštećenom pakiranju
  • prošlo je manje od 14 dana od primitka proizvoda
  • u slučaju pogreške u našem katalogu zamijenit ćemo proizvod ili vratiti sredstva ako je proizvod plaćen
  • zadržavamo pravo odstupanja opisa proizvoda i fotografije u katalogu zbog kontinuiranog usavršavanja proizvoda
  • u slučaju krivo naručene robe učinit ćemo sve kako bismo Vam izašli u susret i dogovorili zamjenu robe

2) POVRAT I ZAMJENA ROBE

U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i Ekupujem.com će vam zamijeniti proizvod za drugi iste vrijednosti.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu naše trgovine: Entea j.d.o.o. xiv trokut 2i 10020 Zagreb
U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može nam se obratiti poštom na Entea j.d.o.o , na telefonski broj ili e-mail adresu ekupujem1@gmail.com  radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom.

3) PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Ekupujem.com (prodavatelj) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku,